Uppdrag och referenser

UPPDRAG OCH REFERENSER


Ett urval av uppdragsgivare som vi har samarbetat med.

Natur & kultur


Madelene har arbetat som textredaktör för läromedel på Natur & Kultur sedan 2015. I uppdragen hjälper hon författare med att bearbeta sina manus. Tommy är ofta korrekturläsare i uppdragen.

 

"Tack Madelene, det är verkligen en fröjd att jobba med dig! 😊"


Elinor Ädling

förläggare

"Jag tycker verkligen om att jobba med dig, jag känner mig helt fri och trivs i ditt sällskap :) Tycker att du är duktig, fattar fortare än jag fattar ibland och gör underverk med språket. Jag är aldrig rädd att ha åsikter om dina förslag och köper inget som jag inte står för."


Christina Forsberg

författare, lärare & socionom

"Texterna får ett flyt och blir lättillgängliga när de korrigerats efter din genomläsning och med dina tydliga kommentarer. Du lyfter texten från bra till fantastisk! Tack för att du får mig att utvecklas och bli bättre när jag skriver."


Josefin Thorsten

författare & lärare

Samordningsförbundet Sydnärke


Madelene har granskat flera rapporter åt förbundet och även tagit fram en rapportmall.

 

"Vi hade nöjet att använda Madelenes tjänster som språkgranskare. Hon är en oerhört meriterad och noggrann språkgranskare. Hon är distinkt, redig och lämnar gärna förslag för bästa text. Ytterligare en styrka är att hon håller tidsplan."


Raéd Shaqdih

förbundschef

Länsstyrelserna


Projektet Nya länsstyrelsen.se tog ett helt nytt innehåll till länsstyrelsernas gemensamma externa webbplats. Madelene arbetade som klarspråksgranskare, skribent och webbredaktör i projektet. Hon var under en period även webbredaktör i förvaltningen av webbplatsen. 


"Otroligt kul att jobba med dig Madelene, du är så skicklig och har en fantastisk förmåga att sätta dig in i arbetssätt och förutsättningar."


Tracy Lorentzson

objektägare webbförvaltningen

"Madelene satte sig snabbt in i länsstyrelsernas komplexa ämnesområden och vårt publiceringssystem. Hon är självgående, noggrann, levererar snabbt och har alltid konstruktiva idéer på lager. Jag kan varmt rekommendera Madelene för liknande uppdrag."


Ulrika Fransson

projektledare

Fler kunder och samarbetspartners