Workshops & kurser

072-219 30 07

eva@meningsbygget.se

WORKSHOPS & KURSER


Behöver ditt företag/din organisation utbildning i att skriva bättre texter? Jag håller i workshops och kurser om skrivande. Innehållet och nivån anpassas efter syftet och deltagarnas kunskap.

Hur går det till?


Vi kan lägga upp workshopen precis som det passar er. Här är några förslag:


Kurs med längre genomgångar

Om deltagarna inte har så stor erfarenhet inom skrivande kan vi varva lite längre genomgångar med praktiska övningar. På så sätt får deltagarna ny kunskap som de direkt kan testa i praktiken.Workshop med fokus på övningar

Om deltagarna redan har god erfarenhet inom skrivande kan vi lägga upp en workshop som till stor del går ut på att genomföra praktiska övningar. Deltagarna får då friska upp sina kunskaper inom skrivande.Kickoff inför ett projekt

Ska ni genomföra ett projekt där det ingår att ta fram nya texter? Låt mig anordna en workshop som en kickoff för projektet. Deltagarna får då med sig färska och nyttiga kunskaper in i uppdraget som skribenter. 

Textbyrån Meningsbygget hjälper företag och organisationer att kommunicera mer effektivt i skrift. Du kan få hjälp med språkgranskning, skriva nya texter, utbildning, skrivcoachning och klarspråk. Jag som driver företaget heter Eva Berg, och är textvårdare & skrivcoach.

KONTAKTA MIG

072-219 30 07

Hässlebergsvägen 68, 694 34 Hallsberg

Den här webbplatsen använder cookies från tredje part. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Läs mer om cookies
Ok, stäng