Skrivcoachning

072-219 30 07

eva@meningsbygget.se

SKRIVCOACHNING


Skriver du mycket i jobbet och känner att du behöver hjälp att skriva bättre texter? Jag coachar dig på det sätt som passar dig. Skrivcoachning går lika bra att utföra online som på en fysisk träff.

Hur går det till?


Skrivcoachning kan gå till på många olika sätt. Här är några exempel: 


Olika typer av texter

Skriver du många olika typer av texter, och vill bli allmänt bättre på att formulera dig? Då kan du skicka in några texter till mig som jag ger dig personlig feedback på. Du får då tips på vad du ska tänka på när du skriver. Välj själv om du vill göra detta endast vid ett tillfälle, eller återkommande skicka in texter för att få feedback.En typ av text

Skriver du ofta en typ av text (till exempel rapporter eller  kundbrev) och behöver vässa dina skrivkunskaper i just den här texttypen? Då går vi ner på djupet i dina texter för att hitta hur du kan utveckla dem. Jag kan även hjälpa till att ta fram mallar för dina texter, så att du slipper uppfinna hjulet varje gång du ska påbörja en ny text.Mejl

Har du svårt att formulera dig i mejl, och tycker att det är jobbigt varje gång du ska klicka på "skicka"? Då kan jag hjälpa dig att hitta rätt formuleringar så att du inte längre behöver tveka när du ska skicka iväg ett mejl. Vi tittar både på gamla mejl som du är missnöjd med, och nya mejl som du är på väg att skicka.

Textbyrån Meningsbygget hjälper företag och organisationer att kommunicera mer effektivt i skrift. Du kan få hjälp med språkgranskning, skriva nya texter, utbildning, skrivcoachning och klarspråk. Jag som driver företaget heter Eva Berg, och är textvårdare & skrivcoach.

KONTAKTA MIG

072-219 30 07

Hässlebergsvägen 68, 694 34 Hallsberg

Den här webbplatsen använder cookies från tredje part. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Läs mer om cookies
Ok, stäng