Kundtjänst & IT-support

072-219 30 07

eva@meningsbygget.se

Kundtjänst & IT-support


Även om en stor del av er kundtjänst/IT-support sköts via telefonen, finns det fortfarande mycket skriftlig information att hantera för medarbetarna. Det handlar både om kommunikationen med kunder/användare, och informationen inom företaget. 


Vad skulle det betyda för er kundtjänst/IT-support om den skriftliga kommunikationen var mer effektiv?


Som textexpert och skrivcoach kan jag hjälper er att förtydliga er skriftliga kommunikation. Då kan era medarebtare känna sig trygga, spara tid och jobba mer effektivt. Kunderna/användarna får snabbare svar på sina frågor, och missförstånd kan lättare undvikas.


Låt mig hjälpa er att spara tid och öka effektiviteten!

Exempel på texterMEJL & CHATT

Ärenden via mejl och chatt har ibland en tendens att bli utdragna. Medarbetare och kunder/användare missförstår varandra - det kan vara svårt att förklara på ett begripligt sätt. Låt mig utbilda era medarbetare i hur de anpassar sina meddelanden efter mottagaren, och skriver tydligt och effektivt.


LATHUNDAR

För ständigt återkommande frågor är det bra att ha lathundar som kunder/användare kan vända sig till. För att dessa ska bli använda krävs tydliga och lättlästa instruktioner. Jag hjälper er att formulera era lathundar så att så många som möjligt förstår dem.


INTERNA KUNSKAPSBANKER

Ni har förmodligen interna kunskapsbanker där era medarbetare kan hitta svaren på kundernas/användarnas frågor och problem. Ni kan spara mycket tid när den här informationen är tydlig, och lätt att söka i. Jag hjälper er att uppdatera era interna kunskapsbanker så att medarbetarna kan jobba mer effektivt.


INTERNA RIKTLINJER & POLICYER

Ni har givetvis en hel del riktlinjer och policyer som tar upp hur olika ärenden ska hanteras. När dessa är lätta att läsa och följa kan medarbeterna jobba mer effektivt, och risken för missförstånd minskar. Låt mig hjälpa er att uppdatera och formulera era riktlinjer och policyer, så att medarbetarna kan känna sig trygga i att de gör rätt.

Textbyrån Meningsbygget hjälper företag och organisationer att kommunicera mer effektivt i skrift. Du kan få hjälp med språkgranskning, skriva nya texter, utbildning, skrivcoachning och klarspråk. Jag som driver företaget heter Eva Berg, och är textvårdare & skrivcoach.

KONTAKTA MIG

072-219 30 07

Hässlebergsvägen 68, 694 34 Hallsberg

Den här webbplatsen använder cookies från tredje part. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Läs mer om cookies
Ok, stäng