Klarspråk

072-219 30 07

eva@meningsbygget.se

KLARSPRÅK


Jag språkgranskar, tar fram nya texter, håller i workshops och ger personlig feedback till skribenter. Snart erbjuder jag även onlinekurser i klarspråk. Med min hjälp säkerställer ni att era texter uppfyller kraven på ett vårdat, enkelt och begripligt språk.

Tidigare kunder:

Så här kan jag hjälpa er:


Klarspråkgranskning

Har ni befintliga texter som behöver uppdateras? Jag granskar och bearbetar dem för att säkerställa att de är på klarspråk.


Nya texter

Ska ni ta fram helt nya texter? Jag skriver texterna åt er så att ni kan vara säkra på att de uppfyller kraven på klarspråk. Jag kan även granska och kvalitetssäkra nya texter som era medarbetare skriver.


Workshop eller kurs

Behöver era medarbetare mer kunskap eller inspiration i att skriva på klarspråk? Jag anordnar en workshop eller kurs hos er, anpassad efter er verksamhet och era texter.


Onlinekurser LANSERING 2020

Snart lanserar jag en webbaserad grundkurs i klarspråk. Den passar alla anställda inom offentlig verksamhet, som på ett enkelt och flexibelt sätt vill lära sig att skriva klarspråk. Kursen finns på Meningsbyggets kursplattform Klarspråk online


Grundkurs i klarspråk på Klarspråk online


Personlig feedback

För att ytterligare säkerställa kvaliteten på era texter ger jag personlig feedback till era medarbetare som arbetar med texter. De lämnar då in några texter till mig, som de sedan får muntlig och skriftlig feedback på. Då kan de själva utvecklas till säkrare skribenter.

Textbyrån Meningsbygget hjälper företag och organisationer att kommunicera mer effektivt i skrift. Du kan få hjälp med språkgranskning, skriva nya texter, utbildning, skrivcoachning och klarspråk. Jag som driver företaget heter Eva Berg, och är textvårdare & skrivcoach.

KONTAKTA MIG

072-219 30 07

Hässlebergsvägen 68, 694 34 Hallsberg

Den här webbplatsen använder cookies från tredje part. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Läs mer om cookies
Ok, stäng