Referenser

072-219 30 07

eva@meningsbygget.se

UPPDRAG OCH REFERENSER


Ett urval av uppdragsgivare som jag har samarbetat med.

Växjö kommunkoncern


2019. Växjö kommunkoncern ska lansera ett nytt gemensamt intranät. Jag har hållit i en workshop för de skribenter som ska leda arbetet med att skriva och bearbeta texter till intranätet. Workshopen handlade om klarspråk, sökordsoptimering och att skriva för webben.


"Du gjorde ett fantastiskt jobb – lugn, trygg, kunnig och engagerad i deltagarna. Upplägget var verkligen bra och på rätt nivå."


- Ulrika Fransson, kommunikationsstrateg

"Engagerad och gav superbra tips och trix. Jag upplevde att du hade hög kompetens och var både pålitlig och inspirerande. Så nöjd med workshopen och skulle varmt rekommendera dig till andra!"


- Svar från utvärdering av workshopen

Länsstyrelserna


2018. Projektet Nya länsstyrelsen.se har tagit fram ett helt nytt innehåll till länsstyrelsernas gemensamma externa webbplats. Jag arbetade som klarspråksgranskare, skribent och webbredaktör i projektet. Var även webbredaktör i förvaltningen av webbplatsen. 


Utmärkelse: Guldhanden, bästa offentliga webbplats 2018.

 

"Eva satte sig snabbt in i länsstyrelsernas komplexa ämnesområden och vårt publiceringssystem. Hon är självgående, noggrann, levererar snabbt och har alltid konstruktiva idéer på lager. Jag kan varmt rekommendera Eva för liknande uppdrag."


- Ulrika Fransson, projektledare

"Otroligt kul att jobba med dig med Eva, du är så skicklig och har en fantastisk förmåga att sätta dig in i arbetssätt och förutsättningar."


- Tracy Lorentzson, nationellt

produktansvarig för lansstyrelsen.se

"Du har gjort ett kanonjobb och det har varit väldigt roligt och lärorikt att arbeta tillsammans med dig. Vi kommer få svårt att fylla dina skor men ska göra vårt bästa."


- Nicole Blomstrand, innehållsansvarig i länsstyrelsernas gemensamma webbförvaltning

Natur & kultur


Sedan 2015. Frilansar som textredaktör för läromedel. Hjälper författare med struktur och språkbearbetning av manus. 

 

"Eva är en väldigt kompetent och självgående redaktör. Hon är noggrann, tydlig och vågar ta egna initiativ. Hon håller tidsplan och har en god social förmåga att anpassa kritiken efter mottagaren."


- Kristina Bjerka, projektledare

"Eva, du har strålande tankar på hur du ser på textens organisation och logik med sina rubriksättningar, rutor och andra finesser. TACK!"


- Karin Schubert, projektledare

"Texten blir verkligen bättre och bättre med hjälp av din vägledning Eva. Tack för det."


- Anna Kärre & Anette De Ron, författare

Textbyrån Meningsbygget hjälper företag och organisationer att kommunicera mer effektivt i skrift. Du kan få hjälp med språkgranskning, skriva nya texter, utbildning, skrivcoachning och klarspråk. Jag som driver företaget heter Eva Berg, och är textvårdare & skrivcoach.

KONTAKTA MIG

072-219 30 07

Hässlebergsvägen 68, 694 34 Hallsberg

Den här webbplatsen använder cookies från tredje part. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Läs mer om cookies
Ok, stäng